23 October 2020

Secretul Medicilor Chnezi




ESTE BINE DE ȘTIUT:

Din cauza prăbușirii sistemului de sănătate, noi, profesioniștii din domeniul sănătății, am pregătit acest mesaj pentru populație, în cazul în care nu doriți să riscați să mergeți imediat la spital;

⚫ SSimptomele apar din a treia zi după infecție

(Simptome ale viruului Covid 19).

Prima fază;

⚫   Durere corporală

⚫   Durere de ochi

⚫   Durere de cap

⚫   Vărsături

⚫   Diaree

⚫   Guturai sau congestia nazală

⚫   Decadere

⚫   Ochi arzători

⚫   Senzație de arsură  la urinare

⚫   Senzație febrilă cu frisoane

⚫   Gât răzuit (durere în gât)

  Este foarte important să numărăm zilele simptomelor: prima, a doua, a treia.

 Trebuie să acționați înainte de apariția febrei.

 Atenție, este foarte important să beți multe lichide, în special apă purificată. Beți multă apă pentru a vă menține gâtul umed și pentru a vă ajuta să vă curățați plămânii.

                     A 2-a fază; (De la a 4-a până la a 8-a zi) inflamator.

⚫   Pierderea gustului și / sau mirosului

⚫   Oboseală la eforturi minime

⚫   Durere toracică

⚫   Senzația de presiune in zona pieptului

⚫   Durere la nivelul spatelui inferior (în regiunea rinichilor)

  Virusul atacă terminațiile nervoase;

  Diferența dintre oboseală și dificultăți de respirație:

• dificultăți de respirație, este atunci când persoana stă - fără a face nici un efort - și este lipsită de respirație;

• Oboseala, este atunci când persoana se simte obosită la orice activitate simplă.

  Ai nevoie de multă hidratare și de vitamina C.

Cov-19 leagă oxigenul, prin urmare, calitatea sângelui este slabă, cu oxigen mai puțin.

 A 3a fază - vindecare;

⚫    În ziua 9 intră faza de vindecare, care poate dura până în ziua 14 (convalescență).

⚫    Nu întârziați tratamentul, cât mai curând posibil!

 Mult succes tuturor!

Este mai bine să păstrăm aceste recomandări, prevenirea nu este niciodată prea mare!

• Așezați-vă la soare timp de 15-20 de minute pe zi • Odihnați-vă și dormiți cel puțin 7 până la 8 ore.

• Consumați minim 1 litru și jumătate de apă pe zi

• Toate alimentele trebuie să fie calde (nu reci).

  Amintiți-vă că pH-ul coronavirusului variază între 5,5 și 8,5.

Deci, tot ce trebuie să facem pentru a elimina virusul este să consumăm mai multe alimente alcaline, peste nivelul acid al virusului. Precum:

 Banana, Lima → 9,9 pH

Lamaie galbenă → 8,2 pH

 Avocado - 15,6 pH

Usturoi- 13,2 pH

Mango - pH 8,7

 Mandarină - 8,5 pH

Ananas - 12,7 pH

Portocale - 9,2 pH

 

*******       De unde știi că ai Covid-19?!

Mâncărime în gât

 Gât uscat

 Tuse seacă

 Temperatură ridicată

 Dificultăți de respirație

 Pierderea mirosului și a gustului

---------------------------

NU păstrați aceste informații doar pentru dvs., dați-le tuturor familiei și prietenilor dvs

 

Un medic român face minuni. 
100% vindecați de Covid
”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.   Vezi Sursa Info AICI



Medicul Adina Alberts a făcut publică, pe Facebook, schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19
Trebuie să aveți disponibilitate pentru a spune mereu „prezent”. „Linia întăi” se muta încet, încet către dvs, în cabinetele și pe telefoanele/ laptopurile dvs.

Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament:


  1. Azitromicina cp de 500 mg, 1cp/ zi, 5-7 zile.
  2. Paracetamol cp de 500 mg, 1cp la 8 ore, în caz de febră sau dureri, 14 zile.
  3. Aspenter, cp de 75 mg, 1 cp pe zi, 14 zile.
  4. Medrol cp 4 mg, 1 cp /zi timp de 2 zile, apoi 2 cp/zi încă 2 zile, apoi câte 3 cp/zi până la 10 zile, la ora 10 dimineața.
  5. Protecție gastrică. Sunt multe variante. De exemplu: Omeran cp 20 mg, 1 cp la 12 ore, 14 zile.
  6. Probiotice. Sunt multe variante. De exemplu: Linex forte cp 60 mg, 1-2 cp pe zi, 14 zile.
  7. Antitusive. Sunt multe variante. De exemplu: BronhoKlir, 5 ml de 3 ori/zi, cât persistă tusea.
  8. Septosol cu albastru de metilen pentru igiena orofaringiană, 1-3 cp/zi, 14 zile
  9. Vitamine C 2 g/zi, 14 zile
  10. Vitamina D 1000 UI/ zi, 14 zile.
  11. Zinc cp 25 mg, 2 cp/zi, 14 zile.

Votăm un Deputat mai BUN

Ivermectin medicament utilizat în tratamentul oncocercozei. Actioneaza prin distrugerea formelor imature (microfi-larii) ale parazitului. De asemenea, este utilizat în tratamentul strongiloidiazei si al scabiei. Se administreaza pe cale bucala.

Efectele sale adverse, care nu sunt grave, includ: prurit si hipertrofia ganglionilor limfatici. Denumire comerciala: Mectizan

Pusă pe piață în 1975, Ivermectina, medicamentul folosit de australieni, avea până nu demult un destin modest, fiind utilizată pentru îndepărtarea păduchilor și tratarea scabiei, informează Mediafax.

Prezentă pe piață și sub denumirea de Stromectol, Ivermectina a anihilat noul coronavirus într-o cultură de laborator în 48 de ore. Cercetătorii susțin că efectele medicamentului sunt vizibile chiar după 24 de ore. Ei urmează să afle în continuare cum anume acționează Ivermectina asupra virusului și să stabilească doza optimă pentru a fi administrată pentru tratarea oamenilor.

Cum obținerea unui vaccin este un proces îndelungat, găsirea unui medicament eficient împotriva COVID-19 este o direcție mai accesibilă, abordată de epidemiologi și cercetători din mai multe țări. Stromectol si Soolantra (Ivermectina)
Am aflat ca in cazul infestarii cu Stafilococus Pseudintermedius (MRSP- Meticilin Resistent Staphilococus Pseudintermedius)este indicat tratamentul cu Ivermectina pe cale orala (Stromectol) si topicala/externa (Soolantra).   Vezi Sursa info AICI

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

👉DIETA HIPOSODATĂ este indicată cât timp durează administrarea preparatelor cortizonice. ( Medrol, Dexametazona)

👉Preparate de genul suplimentelor alimentare precum Quercitină, Echinaceea, Cătină, Extract de coacăz negru, Propolis, Coenzima Q10, etc, sunt binevenite în aceste vremuri. E bine să le aveți în casă și să vi le administrați și preventiv. Pe rând.

Rog medicii de familie care văd această postare, să ne semnalizeze modificări și/sau completări la schema de tratament de mai sus, dacă acest lucru se impune. Mulțumesc anticipat!



Aveți-le la îndemână

Vă sugerăm având următoarea îndemână pentru a ajuta la recuperarea de acasă și de a ajuta la orice vizite de telemedicină:
1) Termometru pentru a monitoriza febra,
2) Puls oximetru pentru a monitoriza nivelurile de oxigen, și
3) Nebulizator pentru administrarea budesonidă.
4) Spray nazal - Spray nazal OTC, cum ar fi Rhinocort, are budesonidă și poate ajuta la simptomele timpurii.
5) Apă de gură - o altă sugestie utilă este utilizarea unei ape de gură cu apă oxigenată de 2-3 ori pe zi.

Puteți să le ridicați la orice farmacie sau să comandați online și să le livrați acasă.

De ce nimeni pe Planetă nu a vorbit despre ”Tratamentul Preventiv” aplicat tuturor cetățenilor împotriva CorovaVirusului ?

”O alternativă la vaccinare este administrarea Ivermectinei. Altfel, epidemia se termină abia în 2024” afirmația celebrului medic român” Ion Alexe
Cercetătorii Universităţii Monash din Melbourne, Australia, au descoperit că un medicament antiparazitic existent deja pe piaţă, Ivermectina, a reuşit să omoare coronavirusul în 48 de ore în condiţii de laborator.


Farmacia Tei - Pulsoximetru / Oximetru – Dispozitiv Medical de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget 99,00 lei inc. TVA

Fără tratament COVID FDA

Nu există medicamente care să fie aprobate de FDA pentru a trata sau vindeca COVID-19.

Dar există terapii care să te ajute să RESPIRI mai bine, în toate etapele bolii.

Pentru a ajuta la problemele de respirație, mulți medici din întreaga lume folosesc o terapie care include un corticosteroid inhalator numit budesonidă, utilizat cu un nebulizator.

Budesonida este un medicament aprobat de FDA care scade inflamația în plămâni

Votăm un Deputat BUN

Oprește răspândirea

Budesonida inhalată utilizată împreună cu un nebulizator blochează substanțele chimice inflamatorii eliberate de virus și oprește răspândirea acestora.

Budesonida inhalată vizează plămânii și nu afectează sistemul imunitar sau capacitatea organismului de a se vindeca, așa cum o fac steroizii sistemici.

Budesonid inhalat

Budesonida inhalată este un medicament sigur, generic și ieftin pe bază de rețetă.

Este folosit de milioane de oameni care suferă astm în fiecare zi.

Poate fi prescris de orice medic sau asistent medical pentru simptome respiratorii.

Budesonida este atât de sigură încât se găsește în unele spray-uri nazale fără prescripție medicală, cum ar fi Rhinocort. Unii pacienți au raportat că au găsit ușurare folosind spray nazal în stadii incipiente.

Protocol complet

Medicii experți au sugerat un protocol terapeutic complet care include nu numai budesonida inhalată folosind un nebulizator, ci și zincul pentru a ajuta la combaterea virușilor și a unui antibiotic precum claritromicina pentru infecțiile bacteriene secundare, cum ar fi pneumonia.

Rețineți că medicul dumneavoastră va ști cum să vă trateze cel mai bine.

Vzi sursa info AICI

Fisa Vaccinului  view-source: https://web.whatsapp.com/   

Barbu OTV https://www.facebook.com/100027710885245/posts/733893410877682/?sfnsn=wa 


Promotorii vaccinului, nu ar trebui să radieze de fericire ????
Statele Unite aprobă utilizarea Ivermectinei împotriva Covid. Ion Alexie: "Mulți o vor alege, în locul vaccinării" | Smart Radio
Potrivit medicului infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summ  Vezi mai MULT AICI


Tratamentul pentru COVID-19. Situația la zi.

Urmărim ce spune știința despre cele mai promițătoare tratamente pentru COVID-19 

La începutul pandemiei, scriam un articol despre medicamentele care ar putea funcționa împotriva coronavirusului. Pe baza observațiilor inițiale făcute de medicii chinezi și de cei europeni, primii care au interacționat cu virusul, a experienței anterioare cu alte coronavirusuri, în special SARS și MERS, a descifrării mecanismelor de acțiune ale SARS-CoV-2 și a unor studii rapide, pe un număr redus de pacienți, au apărut câteva tratamente pentru COVID-19 cu potențial. 

Mai multe medicamente au primit aprobare pentru utilizarea lor temporară până când studii serioase vor demonstra eficiența sau eficiența lor. Între timp, a fost declanșată o serie întreagă de teste clinice, dintre care cele mai importante au fost organizate de Organizația Mondială a Sănătății și National Health Service din Marea Britanie. Cercetările au fost complicate de interesul politic în găsirea unei soluții rapide, de diversele interese economice ale unor producători de medicamente și de faptul că unii politicieni și medici au luat în brațe câte o soluție și au insistat în a-i demonstra eficiența, în ciuda evidențelor contrare.

Câteva luni mai târziu, însă, numărul testelor clinice și a pacienților înrolați în acestea au crescut semnificativ. Începem să avem o privire mai clară asupra medicamentelor care funcționeză împotriva COVID-19, dar și asupra felului în care acționează boala asupra corpului uman. Au fost găsite câteva substanțe care funcționează, mai există o serie de soluții cu potențial, dar sunt și substanțe care nu dau rezultatele scontate și ar trebui abandonate. Studii suplimentare vor aduce noi informații și vor clarifica situația.

Dexametazonă (corticosteroizi) și alți corticosteroizi sunt singurele medicamente despre care se știe sigur că reduc mortalitatea în cazurile grave de COVID-19.  Doctorii foloseau de mult corticoizii pentru tratarea inflamațiilor, deci privirile s-au îndreptat și în această direcție. În iunie, britanicii au anunțat că un studiu pe peste 6.000 de pacienți arată că dexametazona reduce semnificativ mortalitatea în cazul pacienților ventilați mecanic (cu o treime) sau care primesc oxigen suplimentar (cu o cincime).  Dexametazona e un medicament ieftin și ușor de găsit, însă folosirea sa în tratarea COVID-19 este limitată la cazurile severe.

Anticorpii monoclonali (LY-CoV555 și REGN-COV2) PE SCURT: Tratamentele cu anticorpi monoclonali, scumpe și greu accesibile, au fost autorizate pentru utilizare de urgență în SUA, în fazele incipiente ale bolii, pe baza unor studii promițătoare. Dacă plasma convalescentă prespune că anticorpii din sângele unei persoane care a avut COVID-19 ar putea ajuta în tratament, atunci cum ar fi dacă am putea izola anticorpii? 

Specialiștii spun că ar putea fi eficiente, mai ales că tratamente bazate pe anticorpi monoclonali au fost aprobate pentru alte boli, inclusiv cancer. Însă, pentru că acestea sunt tratamente dezvoltate special pentru COVID-19, vor trebui mai întâi să treacă prin toate etapele testării. Deși este cel mai promițător potențial tratament, din păcate, anticorpii monoclonali sunt extrem de scumpi (între 15.000 și 200.000 de dolari, în SUA), ceea ce va pune și problema accesului tuturor la aceste medicamente în caz că se dovedesc eficiente.

Favipiravir  : Medicamentul este folosit în tratarea COVID-19 în fazele inițiale ale bolii, dar nu există încă studii care să-i dovedească clar eficiența. Acest medicament antiviral a fost dezvoltat de compania japoneză Fujifilm, cu numele comercial Avignan, pentru a trata gripa. Favipavirul este un inhibitor de ARN polimerază, o enzimă cu rol în multiplicarea ARN-ului, deci ar putea opri virusul să se înmulțească. Până acum însă, datele legate de eficiența favipiravirului sunt limitate. Un studiu din primăvară arată că medicamentul ar putea ajuta în eliminarea coronavirusului din căile respiratorii. Însă studiile serioase și pe un număr semnificativ de pacienți sunt încă în desfășurare.

Interferon  Studiile OMS arată că interferonul nu are vreun efect în modificarea cursului bolii sau reducerea mortalității, dar încă se lucrează la medicamente noi pe bază de interferon.  Interferonii sunt proteine produse de corpul uman ca răspuns la apariția unor patogeni, în special viruși, și ajută la inhibarea dezvoltării unui virus, odată pătruns în celulă. Specialiștii s-au întrebat dacă nu cumva ar putea ajuta organismul cu interferon artificial. Există însă și îngrijorări, pentru că interferonii sunt citokine, iar furtuna de citokine e una dintre principalele cauze ale mortalității în cazul COVID-19.

Molnupiravir  Acest medicament experimental este încă faza de testare. Acest antiviral cu spectru larg ar putea inhiba dezvoltarea coronavirusului arată un studiu pe șoareci. Eficiența substanței, cunoscută inițial ca EIDD-2801, apoi ca MK-4482, va fi testată la oameni de producătorul Merck în această toamnă.

 Epurarea sângelui Utilizarea acestor aparate de filtrare este aprobată în mai multe țări pentru cazurile de COVID-19.  Tot pentru a limita daunele produse de furtuna de citokine s-a apelat și la epurarea extracorporeală a sângelui. Aparatele de filtrare precum CytoSorb sunt folosite în asemenea situații, însă un studiu care ar putea să dovedească eficiența lor este încă în desfășurare. Americanii au aprobat utilizarea de urgență avertizând însă că ar putea filtra și substanțe folositoare organismului, precum medicamente și vitamine. Utilizarea aparatelor a fost aprobată, în ianuarie, și în Canada și Coreea de Sud.

Aspirina: Utilizarea aspirinei în tratarea COVID-19 e cercetată de cel mai mare studiu britanic. Un anunț oarecum surprinzător făcut pe 6 noiembrie a fost că englezii au decis să testeze aspirina drept tratament pentru COVID-19 în cadrul studiului Recovery. Banalul medicament pe care îl ia mai toată lumea când răcește ar putea împiedica formarea cheagurilor de sânge la bolnavii de COVID-19. Asta pentru că aspirina reduce acumularea trombocitelor, care par a fi hiperactive la unii dintre pacienții.

Fluvoxamina Studii pe puțini pacienți arată rezultate încurajatoare pentru folosirea acestui medicament în tratarea bolii, dar ele trebuie confirmate.Acest medicament folosit în tratarea depresiei, dedicat mai ales pacienților cu tulburare obsesiv-compulsivă, ar putea reduce riscul deteriorării simptomelor respiratorii ale COVID-19 dacă este administrat din prima săptămână de simptome, conform unui studiu din Journal of the American Medical Association. 

Colchicina Un institutul canadian susține într-un comunicat de presă că acest medicament ar da rezultate încurajatoare, dar nu există încă rezultate publicate despre eficiența sa în cazurile de COVID-19. Acest medicament antiinflamator este folosit în cazul atacurilor de gută și este un produs care se găsește în mod natural în brândușa de toamnă. Organizatorii studiului Recovery au anunțat că vor cerceta eficiența acestuia împotriva virusului SARS-CoV-2.

Remdesivir Deși este singurul medicament aprobat special pentru COVID-19, studiul Solidary al OMS nu a găsit vreo dovadă că ar reduce mortalitatea sau durata spitalizării. Combinația remdesivir + baricitinib (vezi pct. 3) ar putea funcționa, dar vom ști asta doar după alte studii.Acest medicament antiviral experimental a fost produs inițial de Gilead Sciences pentru a trata Ebola, însă a arătat rezultate mediocre, mai slabe decât ale altor medicamente testate pentru această boală. S-a observat însă că medicamentul are un spectru antiviral larg, ceea ce i-a făcut pe cei de la Gilead să se gândească că ar putea funcționa împotriva COVID-19. (Asta, și faptul că au investit o groază de bani în cercetare). Un raport preliminar publicat în mai în The New England Journal of Medicine al unui studiu dublu-orb pe 1083 de pacienți a observat că Remdesivir poate reduce de la 15 la 11 zile timpul de spitalizare al pacienților cu forme grave de COVID-19. Este posibil să existe și o scădere a mortalității la cei tratați cu acest medicament, susține Gilead. Mecanismul de acțiune al remdesivir duce la împiedicarea SARS-CoV-2 să se multiplice, prin inserarea în genele acestuia. 

Plasma convalescentă Tratamentul cu plasmă convalescentă nu reduce mortalitatea, a concluzionat studiul britanic Recovery, dar, conform altui studiu recent, ar putea avea efect dacă e administrat rapid și plasma are o cantitate ridicată de anticorpi.

Plasma recoltată și filtrată de la pacienții care au avut COVID-19 ar putea să-i ajute pe cei bolnavi, pentru că are anticorpi dezvoltați de cei care s-au vindecat. Tratamentul este unul vechi de un secol și se folosește și în alte boli, inclusiv la gripă, dar studiile făcute pentru noua boală abia încep să apară. Concluzia unui studiu timpuriu cu 39 de pacienți ar fi că plasma convalescentă ar putea fi un tratament eficient, în special pentru pacienții care nu sunt intubați. Un studiu recent, de data aceasta pe 136 de pacienți, arată o reducere a mortalității (comparativ cu pacienți care n-au primit plasmă, nu cu un placebo) dacă tratamentul e administrat devreme și nivelul de anticorpi din plasmă e mai ridicat. Pe de altă parte, un studiu olandez a fost oprit prematur atunci când s-a observat că nu există vreo îmbunătățire la cei care primesc plasmă și că oricum pacienții au dezvoltat anticorpi și fără acest tratament. 

Există câteva probleme majore în a stabili eficiența acestui tratament. Recoltarea de plasmă de la cei care a avut COVID-19 este greoaie, nivelul de anticorpi diferă de la pacient la pacient, deci nu există o plasmă „standard”, iar cei care vor să facă studii clinice se lovesc de refuzuri, pentru că unii pacienți se tem că ar putea primi un placebo. 

De aceea, medicii de la Mayo Clinic au urmărit evoluția a peste 35.000 de pacienți care au primit plasmă convalescentă, majoritatea în faze critice ale bolii. Concluzia observației  este că pacienții care primesc tratamentul cu plasmă convalescentă la trei zile de la diagnostic au un risc mai scăzut să moară (21,7%, după 30 de zile) față de cei care o primesc la patru zile sau mai mult (26,7%) și că tratamentul ar putea fi mai eficient dacă nivelul de anticorpi din plasmă este mai ridicat. Faptul că a lipsit însă un grup de control face însă concluziile mai puțin relevante, iar plasma convalescentă rămâne la stadiu de „tratament experimental”, cel puțin în SUA.


De Mihai Ghiduc 20.08.2020 Vezi Sursa info AICI


 



Articole interesante


Un grup de medici de la Facultatea de Medicină a Universității din Zhejiang, sub coordonarea profesorului Tingbo Liang, au elaborat un manual pentru tratarea infecțiilor de coronavirus. Lucrarea redă experiența celor 50 de zile petrecute în spitalul în care au tratat 104 pacienți, dintre care 78 în stare critică, fără să apară îmbolnăviri ale personalului, iar toți pacienții au supraviețuit.

Medici din Zhejiang într-un spital din Wuhan/ Foto: Hepta

O secțiune vastă a manualului cuprinde măsurile draconice de siguranță impuse personalului pentru a evita infectarea și răspândirea bolii în afara spitalului.

Pentru diagnosticarea cazurilor, medicii din Zhejiang au recurs la folosirea consultațiilor online și a programării pentru sosirea la spitale, cu indicații speciale stricte pentru ora sosirii, parcare și traseu în spital.

Tratamentul se face cu antivirale folosite în tratarea HIV/SIDA: lopinavir/ritonavir,  combinat cu arbidol, medicament folosit în China și Rusia pentru tratamentul gripei sezoniere, similar cu Tamiflu. Dacă nu dă rezultate această medicație,  se poate trece la fosfat de clorochină, până acum folosit împotriva malariei, însă nu este recomandată utilizarea la pacienții peste 65 de ani și nici pentru mai mult de șapte zile. 

Dezinfectarea saloanelor cu clor s-a făcut de cel puțin trei ori pe zi. Clor a fost turnat și în toalete și s-a făcut dezinfectarea oricăror secreții ale pacienților înainte de afi aruncate. Lenjeria infectată a fost spălată separa

Tratatul recomandă o singură intrare în spitale și organizarea acestora pe principiul ”trei zone, două treceri”: o zonă contaminată, o zonă potențial contaminată și o zonă sigură, cu zone de trecere dintr-o parte în alta.

Pacienții care aveau numai febră au fost separați de cei cu febră și simptome respiratorii. Ambele categorii au fost plasate în pavilioane de izolare cu acces strict limitat. Suspecții  au fost puși în camere cu un singur pat și baie proprie, iar cei confirmați în saloane cu paturi la cel puțin 1,2 metri.

Personalul trebuie să treacă testele privind măsurile de siguranță pentru a li se permite accesul în aceste pavilioane și pot lucra doar patru ore consecutiv în zona contaminată. Angajații spitalului sunt amplasați în izolare și nu pot părăsi spitalul fără permisiune. Li se asigură o dietă specială pentru creșterea imunității. Sunt testați la încheierea perioadei de activitate în spital și apoi trimiși în izolare 14 zile.  

VEZI DOCUMENTUL INTEGRAL   AICI

”Dacă ai călcat pe bec, și a inceput să te usture în gît, nu sta. Eu iau o jumatate de linguriță de albastru de metilen.Gargară,și 3 zile este urina verde. Moare virusu”.

Există o terapie accesibilă, sigură și eficientă pentru cei care prezintă simptome severe de boală sub formă de HCQ (hidroxiclorochină), zinc și AZT (azitromicină). Aplicată rapid, această terapie va duce la recuperarea unei persoane și, totodată, va preveni spitalizarea. A

Impact.ro a aflat că mii de medici din toată țara iau de mai multe luni Detrical (2000 de unităti/zi), o pastilă de Seleniu/Zinc și una de Vitamina C: “Purtăm câte 2-3 măști și vizieră pe deasupra, două perechi de mănuși în mâini. Vezi mai mult Aici


Pentru un organism slăbit, și pentru întărirea sistemului imunitar.

Ingrediente • 250 g de morcovi • 200 g de mere rase • 100 g de miez de nucă • 100 g de mălai • 100 g de miere polifloră • 250 ml de lapte • ½ lămâie (sucul)

Preparare Nuca se macină, morcovii și merele se curăță, se spală și se dau pe răzătoare. Laptele se folosește crud, nefiert. Se amestecă toate ingredientele într-un vas, și se consumă tot preparatul, pe parcursul unei zilei.  Vezi sursa info   Aici

Unul dintre scopurile nanotehnologiei este de a crea nanomachine pe scara celulelor vii - cum ar fi proteinele, ADN-ul sau bacteriile - și să le proiecteze pentru a îndeplini sarcini la fel de complexe. Aceste dispozitive mecanice miniatură ar putea transforma deșeurile toxice în materie inofensivă sau ar putea să circule prin vasele noastre de sânge pentru a repara celulele din interior. Primul pas către construirea acestor nanomachine este de a hacka sistemele vii la nivel molecular și de a le induce să facă ceea ce vrem.

Musta făcea afaceri cu testarea ? Avocatul Pipera a scos totul la iveală ! Cică plata testării se făcea la clinica familiei și analiza de laborator o făcea Spitalu lu Musta ???


 Vezi și secretul medicilor, ce tratament folosesc ei  - https://blogulucovid.blogspot.com/.../secretul-medicilor...  

Este posibil să aflăm cîți bani a vărsat la Buget fiecare Spital care a făcut testări, raportat la total nr teste cu peste 300 lei de fiecare test?

Știai despre Micii roboți au o dimensiune de un milion de ori mai mică decât un milimetru ? 

Aceste dispozitive vor fi inteligente și autonome, dar, la fel ca și virușii și bacteriile pe care sunt modelate, vor avea potențialul de a face pagube enorme. De exemplu, este posibil să fi auzit de scenariul de goo gri și cum nanobots sau asamblori ar putea risca să meargă haywire. În principiu, goo-ul gri este o mare masă de nanomachine care se auto-replică, care va consuma în cele din urmă toată materia în galaxie construind copii ale ei înșiși, consumând totul în calea lor. Acest scenariu a fost adus in mainstream de catre autori precum Michael Crichton, in cartea lui Prey, bacteriile produc substante chimice care sunt modificate si apoi combinate pentru a forma asamblori. Produsul final dă naștere unor roboți zburători mici. Caracterul principal permite un roi de nanorobots vărsat în atmosferă, unde se hrănesc cu sălbăticie și se repetă pe drum. Aceste scenarii sunt îndepărtate, iar complexitatea din spatele dezvoltării gri goo este dincolo de capabilitățile științei, chiar dacă ele nu sunt excluse de legile fizicii.


Universul Nanotehnologiei


Vezi și

1.  Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

2.  Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

3.  Scara de valori a societății romanești 

4.  Mâncarea știe

5.  Europa privită din viitor 

6.  Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

7.  Destinatii uimitoare pe glob

8.  Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

9.  Duda a pus mâna pe Casa Regală

10.               Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

11.               Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

12.               A fi patriot nu e un merite o datorie.! 

13.               În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

14.               Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

15.               Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

16.               Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

17.               Fii propriul tău nutriționist

18.               Maya ramane o civilizatie misterioasa

19.               Slăbești daca esti motivat

20.               Serbet de ciocolata

21.               Set medical Covid necesar acasă

22.               Medicament retras - folosit în diabet

23.               Brexit-ul - Spaima Europei

24.               Virusul Misterios

25. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

26.               Sistemele solare - apă caldă

27.               Economisirea energiei electrice

28.                Hoțul de cărți

29.               Aparitia starii de insolventa

30.               TRUMP ESTE PRESEDINTE

31.               Microbii din organismul uman

32.               Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

33.               „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

34.               Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

35.               Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil

Vezi și alte Informații utile

Virusul Misterios

https://yourmedicatio.blogspot.com/2018/12/ fii-propriul-tau-nutritionis t .html  

https://alecscon.blogspot.com/2013/01/ maya-ramane-o-civilizatie-misterioasa . html    

https://yourmedicatio.blogspot.com/2017/04/ slabesti-daca-esti-motivat . html 

https://yourmedicatio.blogspot.com/2020/10/medicament-retras-folosit-in-diabet.html 

https://blogulucovid.blogspot.com/2020/10/ secretele-microbilor .html  

https://antenatarii.blogspot.com/2016/06/brexit-ul-spaima-europei.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2020/04/ virusul-misterios .html 

https://antenatarii.blogspot.com/2014/03/patrioti-in-romania.html  

https://religiadox.blogspot.com/2017/04/masoni-si-illuminati.html  

https://anunturigratuitenet.blogspot.com/2017/10/conduc-prost-sau-deloc.html  

https://religiadox.blogspot.com/2012/09/liderul-tibetan.html 

https://religiadox.blogspot.com/2012/04/misteriosul-codex-rohonczi-teoria.html  

https://religiadox.blogspot.com/2012/05/teritoriul-daciei-ghiara-de-sfinx.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2014/02/usl-se-rupe-de-marul-discordiei.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2013/11/summitul-de-la-bucuresti-china-europa.html 

https://antenatarii.blogspot.com/2012/09/sistemului-colonial.html 

https://antenatarii.blogspot.com/2016/07/sclavii-din-berevoiesti.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2016/12/parada-lui-simion-la-multi-ani-romania.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2017/12/piata-regelui-doctor-honoris-causa.html  

https://antenatarii.blogspot.com/2018/01/davos-2018.html 

https://electroenergie.blogspot.com/2012/10/incarcarea-bateriilor-alcaline.html  

https://electroenergie.blogspot.com/2014/03/tranzistor-minicatalog.html 

https://electroenergie.blogspot.com/2014/03/masurarea-componentelor-electronice.html 

https://infotestpc.blogspot.com/2018/01/conexiunea-la-internet-in-linux.html  

https://anunturigratuitenet.blogspot.com/2013/05/ultimul-cap-al-lui-ceausescu.html 

https://mantonescu.blogspot.com/2013/07/inertia-bogatiilor-comuniste.html 

https://yourmedicatio.blogspot.com/2020/08/originea-si-cauza-bolilor.html 


No comments:

Post a Comment

Informațiile din ADN

Lanturi si directii de sinteza Un codon: Met, Trp. Doi codoni: Asn, Asp, Cys, Gln, Glu, His, Lys, Phe, Tyr, Trei codoni: Ile,  STOP  ("...